Spårare 8–9 år (ÅK 2-3)

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Hösttermin 2023

Vi träffas varje onsdag kl:18:00-19.30

om inget annat anges nedan. Plats för tillfället anges i texten nedan och adressen hittar ni längst ned på programmet. Glöm ej varma kläder!!

Planering pågår men här är viktiga datum:

  • Uppstart 3 september kl:11-14. Aggarp byaväg 56, Munka-Ljungby.
  • Halloween läger 28-29 oktober, Aggarp
  • 3/12 Julmarknad
  • 4/12 Terminsavslutning

Lokalen: Ingång via innergården från Prästgatan, Helsingborg. Norra ingången, dörren längst bort till höger (har ingen skylt). Gå ner för trappan till våra källarlokaler
Bruce Skog: Långebergavägen 249, 256 66 Helsingborg. Södra parkeringen (den närmast industrierna ex. everfresh)
Jordbodalen: Sök på jordbodalens utegym eller gå via GPS koordinator 56.03602, 12.72854. Kör Fältarpsvägen förbi infarten till Sundspärlan. Sväng in höger på vägen Jordbogatan. På höger sidan längs med den gatan ser ni en parkeringsplats.

Ledare: (önskar någon vuxen eller tonåring 15-18år bli ledare/hjälpa till ibland så maila oss)

Alexandra Odervall 070-9989593 alexandra.odervall@outlook.com
Anna Bergelin 073-5020293 bergelin.anna@gmail.com