Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Terminsstart i Aggarp, alla avdelningar

3 september 2023 09:30 - 14:00

Styrelsen

Kära scoutvänner och föräldrar,

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk sommar fylld med äventyr och minnesvärda stunder. Nu när hösten närmar sig, är det dags att återigen samlas för att starta upp en ny termin fylld med spännande utmaningar och roliga aktiviteter.
Vi vill därför bjuda in er till vår terminsstart som äger rum i vår stuga utanför Mjunka-Ljungby.
Datum: 3 september Tid: 9:30 – 14:00
Plats: Aggarpsgården, Aggarps byaväg 56
Munka Ljungby, 26694 (25 minuters bilkörning från Helsingborg)
Samling och fika 9:30-10:00

Vi kommer att inleda dagen kl. 10:00 och ha en fullspäckad och rolig dag framför oss. Under terminsstarten kommer vi att delta i olika aktiviteter, lekar och övningar som hjälper oss att lära känna varandra ännu bättre och sätta tonen för den kommande terminen. Kläder efter väder rekommenderas, då vi kan vara utomhus för en del av aktiviteterna.

För de vuxna finns det också en särskild aktivitet planerad. Vi uppmanar en av föräldrarna att stanna kvar och delta i de vuxenaktiviteter som vi har förberett. Detta ger er en chans att lära känna andra föräldrar och vara en del av vår gemenskap.

Vi kommer att avsluta dagen omkring kl. 14:00 med massor av skratt, nya minnen och förväntningar på terminen som ligger framför oss.

Vi ser fram emot att träffa er alla och starta upp höstterminen tillsammans. Vänligen bekräfta er närvaro senast den 1 september, så att vi kan planera dagen på bästa sätt. Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

Anmäl er  här och swisha summan till 123 275 90 33 (Helsingborg Scoutkår).

Med scoutglädje,
Helsingborg Scoutkår

 PS: Glöm inte att ta med kåsa och bestick.

Plats

Aggarpsgården
Aggarps byaväg 56
Munka Ljungby, 26694
View Plats Website

Arrangör

Styrelsen